Välkommen att

Boka tid

Rålambshovsleden 32, Kungsholmen, 08 737 07 02

Behandlingar

Skönhetssalong Kungsholmen complete [me] Stockholm

  • Avancerad hudvård
  • Avancerad hudvård

Avancerad hudvård

Dermapen

Nyhet!

Dermapen blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden.Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapenbehandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger. Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion, skapar Dermapen upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskade resultat.
1795:- 60 min
Dermapen rekommenderas till:

Huduppstramning och -föryngring, Fina linjer och rynkor, Stora porer, Oren hud och acne, Milier, keratosis pilares, Pigmenteringar, Ärr, inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador, Hudbristningar och Alopecia.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren rådger alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Microdermabrasion

Diamond Microdermabrasion anses vara en mycket effektiv metod för hudförbättring. Det är en form av hudslipnig där vi peelar bort döda hudceller och stimulerar kollagen och elastinet i huden. Behandlingen går ut på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakum samtidigt som diamant kristaller skon samt slipar och jämnar ut huden.Resultatet syns redan efter en behandling och bäst om man gör en serie behandlingar. Diamond Microdermabrasion är lämplig vid pigmentförändringar, åldrad hy, skadad hy, ärrbildningar och acne eller för att ge en rejäl uppfräshning av huden. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper. I varje behandling ingår hudanalys, rengöring av huden, peeling med hjälp av diamant kristallerna, närande serum, ansiktsmassage med ultraljud, mask och närande kräm.
1050:- 75 min
575:- 30 min
Kemisk Peeling

Vid kur 5 behandlingar, den 6:e gratis.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden. I denna behandling använder vi produkter från Mene & Moy som är världsledande inom medicinsk hudvård och kemisk peeling. Produkterna förbättrar hudens textur samt ger spänst och lyster. Behandlingen är djuprengörande för acne, ökar lyster och glans, tar bort pigmentfläckar och reducerar fina linjer.
995:- 25 % Glykolsyra utan porrengöring. 30 min
1295:- 25 % Glykolsyra med porrengöring. 75 min
1395:- 50 % Glykolsyra utan porrengöring. 30 min
Fillers

Peter Tuguntke, Läkare från melior Clinics i London utför olika fillers osv.

Vill du veta mer, fråga oss!
Injektionsbehandlingar med Juvederm (Restylane) från 3500:-
Botox från 2500:-
Blue Peel 5000:-