Ansiktsbehandlingar

För att boka tid samt se aktuella priser, besök vår företagssida på Bokadirekt.

Klassisk

60 min
En klassisk ansiktsbehandling som ger dig en ren och fräsch hy med lyster och en ordentlig porrengöring. Anpassas helt efter din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, vårdande och fuktgivande ampull, massage, mask samt vårdande kräm och en lättare makeup.

Brynplock ingår inte i denna behandling, kan läggas till för 150 kr.


Lyx

80 min
Den här behandlingen passar dig som vill njuta av en längre behandling som ger mera massage och extra porrengöring. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling efter hudtyp, ånga, portömning, vårdande och fuktgivande ampull, lymfriktig massage, samt massage av ansikte och axlar, avslutas med handmassage och en välgörande mask. Lättare makeup ingår.

Brynplock ingår inte i denna behandling.


Express

30 min
En snabb uppfräschning, rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask och dagkräm.


För känslig hud

60 min
Denna behandling passar dig med känslig hud med ytliga kärl som lätt blir röd . Men också för personer som vistas mycket ute i kyligt och blåsigt klimat eller sitter mycket framför datorn. Behandlingen reparerar och stärker din hud så att den blir mjuk och återfuktad. Rengöring, enzympeeling, lugnande ampull, cremekompress, massage och mask ingår. Vi rekommenderar en kur om 5 behandlingar (1 gång per vecka) för bästa resultat!

150 kr extra om porrengöring önskas i samband med behandlingen.


NY! De Ox C-vitamin behandling

60 min
En unik anti age behandling som ger en riktig kollagenboost. Passar alla hudtyper, ung som mogen hy. Den innehåller en hög koncentration av vitamin C vilket ger ett skydd mot fria radikaler. Huden får lyster, fasthet och stimulerar cellförnyelsen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, c vitamin ampull, ansiktsmassage, ansiktsmask med 3 olika c vitaminer och avslutade serum och ansiktscreme.

150 kr extra om porrengöring önskas i samband med behandlingen.


AHA/PHA-behandling

30 eller 75 min
Biolines uppfräschande och rengörande behandling med PHA-syra (nya generationens AHA-syra). Syrorna arbetar aktivt på orenheter och pigmenteringar. Ger en stegvis exfolierande effekt som ger dig en fräsch och frisk hud med mindre rynkor, jämnare hudton, vacker lyster och massor med fukt. Denna behandling passar alla hudtyper. Kan göras som enstaka behandlingar, men för bästa resultat rekommenderar vi en kur om 6-8 behandlingar (1 gång per vecka).

AHA/PHA syra 50%, 30 min
AHA/PHA syra 50%, 75 min