Vi som jobbar här

Annika

Annika Sidesiö är ägare av Complete [me] och är auktoriserad hudterapeut, medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och har diatermicertifikat. Jag avslutade min utbildning hösten 1994 och har sedan dess arbetat på flera salonger och driver Complete [me] sedan 2009. Jag går regelbundet på kurser och utvecklar mig inom yrket.


Ira

Ira Viuhko är certifierad massageterapeut och har jobbat på spa, företag och på sjukymnasklinik sedan 2013. Försäkrad och med i Kry-kroppsterapeuternas förbund.

”Hos mig kan man boka behandlande muskel massage, avslappnande massage och även för gravida. Tillsammans bestämmer vi vilken typ som kan passa dig allt efter dina önskemål.”

Boka din massage via Boka Direkt eller skicka ett sms till Ira med namn och vad du önskar boka. Telefon: 073-920 41 60.

Peter Tuguntke avslutade sina medicinska studier på medicinska högskolan i Hannover och på Karolinska Institutet i Stockholm. Efter det påbörjade han sin medicinska karriär som narkosläkare och praktiserade först i Stockholm och senare i London. 2007 bytte Peter till icke-kirurgisk-estetisk medicin och har de tre senaste åren arbetat med detta på heltid. De senaste åtta åren har Peter Tuguntke arbetat på den prestigefyllda Melior Clinic, Harley Street i London. Peter Tuguntke har dessutom vart hos Annika på Complete [me] sedan 2010. “Det är väldigt viktigt för mig att bevara ett naturligt utseende och den estetiska balansen. Jag uppnår detta med de bästa produkterna och med den senaste tekniken och de bästa metoderna. Du kan lita på att vara i trygga och erfarna händer. “ Peter Tuguntke kommer ursprungligen från Tyskland men har bott långa perioder i Sverige och senare även i London. Han bor numera i Hamburg. Peter pratar flytande svenska.