Välkommen att

Boka tid

Rålambshovsleden 32, Kungsholmen, 08 737 07 02

Behandlingar

Skönhetssalong Kungsholmen complete [me] Stockholm

  • Ansiktsbehandlingar
  • Allt för finare hud

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling, klassisk

60 minuter, 725 kr

En klassisk ansiktsbehandling som ger dig en ren och fräsch hy med lyster och en ordentlig porrengöring. Anpassas helt efter din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, vårdande och fuktgivande ampull, massage, mask samt vårdande kräm och en lättare makeup. Vi rekommenderar denna behandling till alla, och särskild för dig som inte gått på ansiktsbehandling tidigare.
Brynplock ingår inte i denna behandling, kan läggas till för 100 kr.
725:-

Ansiktsbehandling, lyx

90 minuter, 975 kr

Den här behandlingen passar dig som vill njuta av en längre behandling som ger mera massage och extra porrengöring. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling efter hudtyp, ånga, portömning, brynplock, vårdande och fuktgivande ampull, lymfriktig massage, samt massage av ansikte och axlar, avslutas med handmassage och en välgörande mask. Lättare makeup ingår.
975:-

Ansiktsbehandling, express

30 minuter, 475 kr

En snabb uppfräschning, rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmask och dagkräm.
475:-

Ansiktsbehandling för män

60 minuter, 725 kr

En klassisk ansiktsbehandling särskild anpassad för män. Behandlingen lugnar och reparerar hud som irriteras av rakning, kyla och torr luft. Vi anpassar varje behandling efter din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, portömmning, serum, massage och vårdande mask. Vi rekommenderar denna behandling till alla, oavsett hudtyp.
725:-

Ansiktsbehandling för känslig hud

60 minuter, 795 kr

Denna behandling passar dig med känslig hud med ytliga kärl som lätt blir röd . Men också för personer som vistas mycket ute i kyligt och blåsigt klimat eller sitter mycket framför datorn. Behandlingen reparerar och stärker din hud så att den blir mjuk och återfuktad. Rengöring, enzympeeling, lugnande ampull, cremekompress, massage och mask ingår. Vi rekommenderar en kur om 5 behandlingar (1 gång per vecka) för bästa resultat!
150:- extra om porrengöring önskas i samband med behandlingen.
795:-

NY! De Ox C-vitamin behandling

60 minuter, 995 kr

En unik anti age behandling som ger en riktig kollagenboost. Passar alla hudtyper, ung som mogen hy. Den innehåller en hög koncentration av vitamin C vilket ger ett skydd mot fria radikaler. Huden får lyster, fasthet och stimulerar cellförnyelsen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, c vitamin ampull, ansiktsmassage, ansiktsmask med 3 olika c vitaminer och avslutade serum och ansiktscreme.
150:- extra om porrengöring önskas i samband med behandlingen.
995:-

Lifting Code

60 minuter, 995 kr

Biolines mest aktiva antiage-behandling som ökar din huds elasticitet, spänst, reducerar rynkor och linjer samtidigt som huden får en fantastisk lyster. Ansikte och hals får förbättrad fasthet och spänst. Rengöring, peeling, vårdande ampull, antiage massage och en lifting patchmask ingår. Vi rekommenderar en kur om 5 behandlingar (1 gång per vecka) för bästa resultat! 150 kr extra om porrengöring önskas i samband med behandlingen.
995:-

AHA/PHA-behandling

30 eller 75 minuter. Vid en kur på 5 behandlingar får du den 6:e gratis!

Biolines uppfräschande och rengörande behandling med PHA-syra (nya generationens AHA-syra). Syrorna arbetar aktivt på orenheter och pigmenteringar. Ger en stegvis exfolierande effekt som ger dig en fräsch och frisk hud med mindre rynkor, jämnare hudton, vacker lyster och massor med fukt. Denna behandling passar alla hudtyper. Kan göras som enstaka behandlingar, men för bästa resultat rekommenderar vi en kur om 6-8 behandlingar (1 gång per vecka).
495:- AHA/PHA syra 40%, 30 min, utan porrengöring.
995:- AHA/PHA syra 40%, 75 min, med porrengöring.
650:- AHA/PHA syra 50%, 30 min, utan porrengöring.
1145:- AHA/PHA syra 50%, 75 min, med porrengöring.

Skin regimen

40 minuter

Skin Regimen är en mycket aktiv och koncentrerad hudvårds-serie som täcker behoven hos både den yngre som den mognare huden. Den har en hudförnyande effekt, återfuktar och ger en ordentlig boost av näring till huden. Resultatet blir en fantastisk spänst och elasticitet i huden, samtidigt som huden återfuktas och får lyster. I behandlingen ingår rengöring, ansiktsmassage, AHA (peeling), plock av bryn, ”antigravity” massage, avslutande booster och creme. För bästa resultat rekommenderas en behandling var 14e dag.
595:- AHA-syra utan porrengöring.
995:- AHA-syra med porrengöring.