Välkommen att

Boka tid

Rålambshovsleden 32, Kungsholmen, 08 737 07 02

Vi som jobbar här

Complete [me] Skönhetssalong Stockholm

Ansiktsbehandling-Stockholm-Kungsholmen
Annika

Annika är ägare av Complete me och är auktoriserad hudterapeut, medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och har diatermicertifikat. Jag avslutade min utbildning hösten 1994 och har sedan dess arbetat på flera salonger och driver sedan 5 år tillbaka Complete me. Jag går regelbundet på kurser och utvecklar mig inom yrket.

Ansiktsbehandling-Stockholm-Kungsholmen-Peter-Tuguntke
Peter

Peter Tuguntke avslutade sina medicinska studier på medicinska högskolan i Hannover och på Karolinska Institutet i Stockholm. Efter det påbörjade han sin medicinska karriär som narkosläkare och praktiserade först i Stockholm och senare i London.

 

2007 bytte Peter till icke-kirurgisk-estetisk medicin och har de tre senaste åren arbetat med detta på heltid. De senaste åtta åren har Peter Tuguntke arbetat på den prestigefyllda Melior Clinic, Harley Street i London.

 

Peter Tuguntke har dessutom vart hos Annika på Complete-me i snart 8 år.

 

“Det är väldigt viktigt för mig att bevara ett naturligt utseende och den estetiska balansen. Jag uppnår detta med de bästa produkterna och med den senaste tekniken och de bästa metoderna. Du kan lita på att vara i trygga och erfarna händer. “

 

Peter Tuguntke kommer ursprungligen från Tyskland men har bott långa perioder i Sverige och senare även i London. Han bor numera i Hamburg. Peter pratar flytande svenska.

 

Välkommen på en konsultation. Hälsningar Peter Tuguntke.