Avancerad hudvård

För att boka tid samt se aktuella priser, besök vår företagssida på Bokadirekt.

Dermapen 4

Dermapen blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden.Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapenbehandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger. Med sin unika vertikala teknik, 16 tunna medicinska nålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion, skapar Dermapen upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskade resultat.

Dermapen rekommenderas till:
Huduppstramning och -föryngring, Fina linjer och rynkor, Stora porer, Oren hud och acne, Milier, keratosis pilares, Pigmenteringar, Ärr, inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador, Hudbristningar och Alopecia.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren rådger alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.


NBE 500 – hudföryngrande ansiktsbehandling

Ansikte deluxe (60 min)
Rengöring, peeling, NBE 500-behandling och peel off mask. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 5 behandlingar.

Vid kur om 5 behandlingar få 15% rabatt. Kur-behandlingen görs varannan vecka eller när du själv önskar. 

Nannic NBE 500 tillhör den nya generationens skönhetsbehandlingar och har en hudföryngrande och lyftande effekt med synliga resultat redan från första behandlingen! Ansiktsbehandling med NBE 500 upplevs som en energigivande massage och metoden är helt smärtfri. Huden stärks upp & tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 500 är en säker & effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp & önskat resultat.

Behandlingen ger inga biverkningar. Det finns inga risker för smärta eller inflammation. Inga nålar eller liknande används och det finns ingen risk för brännskador. Du kan se och känna skillnad efter din första behandling i form av en slätare hy med bättre spänst & fantastisk lyster.


PRX-T33

Vid kur om 4 behandlingar 10% rabatt

PRX-T33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-åldrande metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peels.

PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden men som också kan kombineras med andra behandlingar såsom Dermapen Microneedling. Resultatet blir en fyllig, klar hud då behandlingen jobbar på att fylla upp huden underifrån och samtidigt minimera pigmenteringar, ärr och stora porer. PRX-T33 är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet. Den passar dessutom den ljusaste till den mörkaste av hudtoner.

Behandlingsmöjligheter

  • Rynkor och linjer
  • Torr hud
  • Förlorad fasthet och elasticitet
  • Nedsatt fyllighet
  • Ojämna pigmenteringar
  • Ljusåldrad hud
  • Ärrbildningar
  • Bristningar
  • Ärrbildningar
  • Åldrad hud hals, dekolletage och händer


Microdermabrasion

30 min eller 60 min

Diamond Microdermabrasion anses vara en mycket effektiv metod för hudförbättring. Det är en form av hudslipnig där vi peelar bort döda hudceller och stimulerar kollagen och elastinet i huden. Behandlingen går ut på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakum samtidigt som diamant kristaller skon samt slipar och jämnar ut huden.Resultatet syns redan efter en behandling och bäst om man gör en serie behandlingar. Diamond Microdermabrasion är lämplig vid pigmentförändringar, åldrad hy, skadad hy, ärrbildningar och acne eller för att ge en rejäl uppfräshning av huden. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper. I varje behandling ingår hudanalys, rengöring av huden, peeling med hjälp av diamant kristallerna, närande serum, ansiktsmassage med ultraljud, mask och närande kräm.


Kemisk Peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden. I denna behandling använder vi produkter från Image som är ett amerikanskt hudvårdsmärke inom medicinsk hudvård och kemisk peeling. Produkterna förbättrar hudens textur samt ger spänst och lyster. Behandlingen är djuprengörande för acne, ökar lyster och glans, tar bort pigmentfläckar och reducerar fina linjer.

Lightening peels forte,  starkare syra med bland annat kojicsyra och mjölksyra med porrengöring, 60 min: 1495 kr
Acnepeels med glykolsyra och salicylsyra med porrengöring, 60 min: 1295 kr
Wrinklelift peels med glykolsyra och retinol med porrengöring, 60 min: 1295 kr
Wrinklelift peels forte, starkare glykolsyra och retinol med porrengöring, 60 min: 1495 kr
Signature facelift med c-vitamin utan porrengöring, 60 min: 1195 kr

Alla behandlingar går att göra utan porrengöring  till ett reducerat pris (300 kr).


Injektionsbehandlingar

Peter Tuguntke, läkare från Schön Skin Care i Hamburg utför olika injektionsbehandlingar hos oss.

Vill du veta mer, fråga oss!

Injektionsbehandlingar med Juvederm (Restylane) från 3500 kr
Muskelavslappnande injektionsbehandlingar från 2500 kr
Blue Peel: 5000 kr