Våra varumärken

logo_bioline

Bioline är framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och lätt sätt vill se resultat på din hud. Produkterna innehåller de renaste, mest aktiva ingredienserna från naturen. De olika växternas unika egenskaper förädlas med hjälp av modern teknik och forskning i Bioline’s laboratorier.

Besök www.bioline.se för mer information.


logo_comfortzone

När du är stressad, vill slappna av och samtidigt uppleva en riktigt skön ansikts- eller kroppsbehandling är det [comfort zone] du ska använda. Produkter och behandlingar som gör extra gott både på in- och utsidan.

Besök www.comfortzone.it för mer information.


logo_purminerals

Är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och make-up! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredinser för att reducera och motverka ålderstecken.

Besök www.purminerals.se för mer information.


Är ledande inom medicinsk hudvård, cosmoceuticals och kemisk peeling. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Ene & Mey hudvård är djuprenande mot akne, ökar lyster och glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer. Föryngringen av huden finns kvar för alltid.

Besök www.eneomey.com för mer information.